Ideaal als tussendoortje, meeneem lunch of als voorgerecht
Gluten&lactosevrij, vegetarisch, recept
To do:
1. Verwarm de oven op 180°. Vet je muffinbakplaat goed in met wat kokosolie.
2. Klop de eieren goed los. Voeg de kruiden en alle (rauwe) groenten, bosui en look toe. De verhouding moet zijn: 50% ei, 50% groenten.
3. Giet het mengsel in de muffinbakplaat.
4. Bak de muffins ongeveer 15 minuten. Prik af en toe met een vork in een muffin om te zien of hij klaar is. Binnenin moet hij net gestold zijn. Als de muffins bijna klaar zijn, zet je de oven nog 2 minuten op 'grillen'.
5. Haal de groentenmuffins uit de vorm en laat ze afkoelen. Je kan ze meenemen als lunch, tussendoortje of eet ze 's avonds als voorgerecht.
Smakelijk!
Tekst: Romy
1. Verwarm de oven op 180°. Vet je muffinbakplaat goed in met wat kokosolie.
2. Klop de eieren goed los. Voeg de kruiden en alle (rauwe) groenten, bosui en look toe. De verhouding moet zijn: 50% ei, 50% groenten.
3. Giet het mengsel in de muffinbakplaat.
4. Bak de muffins ongeveer 15 minuten. Prik af en toe met een vork in een muffin om te zien of hij klaar is. Binnenin moet hij net gestold zijn. Als de muffins bijna klaar zijn, zet je de oven nog 2 minuten op 'grillen'.
5. Haal de groentenmuffins uit de vorm en laat ze afkoelen. Je kan ze meenemen als lunch, tussendoortje of eet ze 's avonds als voorgerecht.
Smakelijk!
Tekst: Romy